Nejste přihlášen
Příklad:
Všechno nejlepší Peťovi Doubkovi k jeho dnešním narozeninám přejí všichni členové BB's teamu.
Ooo, děkuji všem...i slza ukápla!!!
-------------------------------------------------------------------
Tím chci říct, že reakce nepatří na BB's Board, neboť ten má jinou funkci, ale sem. THX.
Pozn. Citace se dělá takhle:
[quote]Citace...[/quote]
Odpojen
Doubek napsal:
BGP IV. je za námi. Hádejte kdo vyhrál...
Hádám - Daňous?
Byl jsem u toho, takže se musím smát, když si vzpomenu, kolik toho Daňous vytopil ![]()
Odpojen
Dnes 0:14, napsal Bráňa
Dnes jsme s Daňousem uběhli 8 km za 33 minut.
--------------------------------------------------------------------------
A já jsem myslel, že dneska není APRÍL!!!! ![]()
![]()
![]()
Naposled editoval Mara (2008-11-28 12:05:14)
Odpojen
--------------------------------------------------------------------------------
a?
ale je-li to tedy pravda, tak musím, jakožto běžec, který by se měl řadit mezi vytrvalce, před váma smeknout, jelikož je to uctihodný výkon a po této zprávě mám strach se vrátit zpět do naší tréninkové skupiny, jelikož to vypadá, že po tomto úžasném a dech beroucím výkonu, budu v naší tréninkové skupině hrát druhé housle na všech vytrvaleckých trénincích ![]()
Odpojen
Doubek napsal:
--------------------------------------------------------------------------------
a?ale je-li to tedy pravda, tak musím, jakožto běžec, který by se měl řadit mezi vytrvalce, před váma smeknout, jelikož je to uctihodný výkon a po této zprávě mám strach se vrátit zpět do naší tréninkové skupiny, jelikož to vypadá, že po tomto úžasném a dech beroucím výkonu, budu v naší tréninkové skupině hrát druhé housle na všech vytrvaleckých trénincích
Vidím Doubku,že máš stejný názor ![]()
Odpojen
Doubek napsal:
Dnes 18:21, napsal Bráňa
Prohlašuji Daňousovy narozeniny za oslavené.
-------------------------------------------------------------------------------
takže Daňous byl uprostřed...hehe
Neboj, taky se jednou vratis!!! ![]()
Odpojen
Danous napsal:
Doubek napsal:
Dnes 18:21, napsal Bráňa
Prohlašuji Daňousovy narozeniny za oslavené.
-------------------------------------------------------------------------------
takže Daňous byl uprostřed...heheNeboj, taky se jednou vratis!!!
to znamena, ze i u me se naskyta prilezitost byt uprostred nebo to mam chapat tak, ze bude boj
? hehe
Odpojen
20.11 0:29, napsal Bráňa
BGP IV. je za námi. Hádejte kdo vyhrál... ![]()
---------------------------------------------------------------------------------
Dnes 21:54, napsal Danous
Takže máte tady fotky z Boardgames Party V ......mimochodem jsem vyhrál ![]()
-----------------------------------------------------------------------------
Zajímavý postřeh
že vždy na BB´s board po Boardgames Party napíše ten, kdo vyhrál
jen u Bráni vítěze jsme mohli jen hádat, kdežto u Daňouse je to jasné, ten se to nebál říci rovnou ![]()
Odpojen
U bráni chápu, že nevyhrál, když si stále jen četl
http://www.bobblacks.com/fotka?img=foto … V/P103.JPG
http://www.bobblacks.com/fotka?img=foto … V/P106.JPG
Odpojen
alcap napsal:
Kvůli chabému tempu myšlenkových pochodů ostatních hráčů, mimochodem spiknutých proti mně, jsem si během hry listoval v Květech.
Tak to já Květy čtu taky každý týden, ono je dobrý vědět, co na další týden přichystá trenér
nejhorší jsou ale květy s vánoční přílohou, tam je i větší příděl temp a kilometrů
tady v Kanadě je to krapet složitější - musel jsem si zařídit dokonce i předplatný do Kanady ![]()
Odpojen
Dnes 1:36, napsal Bráňa
Absinth nepijte
.
---------------------------------------------------------------------------------
myslíš mé nejlahodnější a nejoblíbenější pití?
Absinth forever!!! možná proto je to všude ve světě zakázaný...i když uznávám - jsou i jiné lahodnější pitiva ![]()
Naposled editoval Doubek (2008-12-11 01:41:41)
Odpojen